הפורום אליו הגעת ריק מהודעות
ייעוץ אישי
צפיות: 12

קבל עכשיו ייעוץ משפטי אישי

בחזרה ל -
ליעוץ אישי עם עו"ד
הודעות אחרונות
  • פורום דיני עבודה 09/05/2024 | 15:01 קיזוז אני עובדת במקום העבודה שלי כ6 שנים, תמיד אני במינוס קטן של ימיםקבלתי היום תלוש משכורת וראיתי שהור...
  • פורום דיני תעבורה 09/05/2024 | 14:55 האם נדרש לבצע אמצעי תיקון שלום.שאלה זו נוגעת לשיטת הניקוד.בצעתי לראשנה עבירת תנועה בחודש 6/21 וקבלתי 6 נקודות - העבירה התיי...
  • פורום רשלנות רפואית 09/05/2024 | 14:24 מסירת תוצאות ביופסיה חיוביות לסרטן ... מעשה שהיה כך היה -לאשתי היתה בלוטת לימפה נפוחה בצואר, לאחר בדיקות שונות הוחלט על ביצוע ביופסיה בנ...
  • פורום נדלן ודיני מקרקעין 09/05/2024 | 12:56 סגירת נישה למחסן בהמשך לשאלה זו, בהנחה שיש אישור של דיירי הבניין לסגירת הנישה למחסן, במידה והמעבר היחיד לנישה הוא ...
  • פורום דיני משפחה 09/05/2024 | 02:03 צפון רוצה לעזור למשפחה של זוג הורים בני ששים ומעלה , גר ביחד אתם בנם בגיל 25, מסודר בעבודה, ההורים עוז...