ביטול הסכם אחרי זמן קצר

  • הסכם התקשרות
    ראמי | 07/05/2024 15:32

    שלום , חתמתי על חוזה התקשרות שרשום יש לשלם שכר טרחה עם חתימת ההסכם אחרי שלוש ימים שלחתי מייל שההסכם מבוטל ואני לא מעוניין להמשיך ולא רוצה שישתמשו בפרטים שלי וכל מה שרשום בהסכם כל ההרשאות מבוטלות למרות שלא קיבלתי שום מידע או שירות מהעסק הם מאיימים עלי ששולחים לעורך דין והוצאה לפועל מה אני יכול לעשות הביטול שלי אחרי שראיתי בפייסבוק הרבה אנשים שנעקצו מאותו עסק בבקשה תעזרו לי

    • ביטול הסכם אחרי זמן קצר
      ליאור חאיק, עו"ד | 13/05/2024 13:24

      שלום

      המקרה מצריך ייעוץ פרטני.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

    • אם מדובר במקרה שפורסם בתקשורת
      לא עו"ד | 19/05/2024 06:43

      אז הייתי מתעלם מההודעות שלהם, הם כבר בדרך לכלא. אם אתה רוצה, אז תחפש את העו"ד שמארגן נגדם תביעה ייצוגית ותצטרף אליה, אבל זה לא הכרחי.