הטעייה בחתימת הסכם

  • חתימה על חוזה ללא נספחים ונתונים
    אבא | 01/04/2024 10:54

    שלום,

    1. האם יש תוקף לחתימה של צד בחוזה ומה המשמעות להחתים צד זה בחוזה, כאשר יש הפניה לנספחים מפורטים, שאינם מצורפים !!!.

    2. יש התייחסות לנתונים, שאינם ממולאים !!! כלומר ריקים, כמו אחוז או סכום או שם וכו'.

    3. החתמה על חוזה בן עשרות עמודים, כאשר מתברר שבוצעו בו שינויים מהותיים מהטיוטא, שלא סומנו בה ולא בוצעה הפניה אליהם.

    4. האם זוה עולה כדי הטעיה מכוונת?

    תודה מראש.

    • הטעייה בחתימת הסכם
      ליאור חאיק, עו"ד | 02/04/2024 16:39

      שלום

      1. יש תוקף. צריך להבין מה המשקל של היעדר הנספחים

      2. ייתכן והדבר עולה לכדי להטעיה. צריך לבדוק לעומק. חשוב לזכור כי קיימת חזקת הכשירות לחתום ולכן הנטל מוטל על מי שטוען כי הוטעה לכאורה

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com