תלונת שווא על סייעת בגן

  • תלונת שווא על סייעת בגן
    עמיחי | 29/03/2024 00:12

    שלום,

    אמי סייעת מוערכת בצהרון של גן ילדים שנים רבות,

    לאחרונה אמא של אחד הילדים בגן הכפישה לשווא את שמה בקבוצת ההורים ואף הגדילה לעשות וכתבה מכתב תלונה חריף לעירייה עם האשמה חמורה של הכאת הילד שלה,

    לאחר בירור מעמיק ושימוע של מנכ"ל העירייה ומנהלים באגף החינוך + חקירת משטרה, כלל הגורמים שוכנעו שמדובר בתלונת שווא ושלא נפל פגם בהתנהלותה של אמי וקיבלה משובים חיוביים ומכתבי תודה על עשייתה,

    החל ממועד תלונת השווא ועד סיום הבירור אמי הייתה נתונה ללחץ אדיר, שמה הוכפש, היא הרגישה נבגדת ושהקרקע נשמטת מתחת לרגליה,

    האם יש היגיון בלתבוע את האמא שהכפישה והתלוננה על הוצאת דיבה?

    אני לא יודע מה בדיוק הילד אמר לאימו, האם האמא לא תוכל להגיד שהיא בסך הכל אמרה את מה שבנה סיפר לה על מנת להתחמק מתביעה של הוצאת דיבה?