מה ניתן לעשות בגין זיוף?

  • זיוף חתימות ע"י עו"ד של גרושתי בבקשה למתן צו ההגנה
    אלון | 25/03/2024 22:03

    שלום רב,
    לפני כשנה גרושתי הגישה נגדי צו הגנה . ב"כ גרושתי היא זו שכתבה את תוכן צו ההגנה, כמו כן זייפה את 4 החתימות בבקשה זו(הן כולן שונות אחת מהשנייה בצורה קיצונית). לא מזמן התנהל הליך משפטי אחר ובו נשאלה גרושתי בעניין צו ההגנה. בעדותה מסרה כי מחד לא יודעת מי כתב את הבקשה ומאידך כי כנראה המזכירה או השוטרים הם שכתבו את הבקשה, לא הצליחה לקרוא את הבקשה כי לא הבינה את כתב ידה של ב"כ ,לא נתנה תשובה מדוע קיימות 4 חתימות והן שונות, כמו כן ציינה כי מזהה כמה חתימות שהן לא שלה. חשוב לציין כי הבקשה למתן צו ההגנה הוגשה בשחור לבן ולא צבעונית(סריקת הבקשה ע"י המזכירות שומרת על צבע המקורי במעמד ההגשה ), דבר שמצביע על כך שהבקשה נשלחה לגרושתי ע"י ב"כ, כאשר תפקידה היחיד של גרושתי הסתכם בלהדפיס ולהגיש את הבקשה. בשים לב כי בכל בקשה למתן צו ההגנה קיים אישור נכונות ההצהרה ע"י עו"ד, ובמקרה הנ"ל קיימת חותמת וחתימה של ב"כ גרושתי.
    מדובר במקרה של זיוף בנסיבות מחמירות, כמו כן שימוש במסמך מזויף, וסביר להניח כי יש פה בעיה אתית חמורה.
    מה ניתן לעשות בנדון?

    • מה ניתן לעשות בגין זיוף?
      עו"ד אבי קיסוס | 28/03/2024 13:57

      שלום רב,

      להגיש תלונה במשטרה בגין זיוף.

      בתקוה לימים טובים יותר ובשורות טובות.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד

      שלהב 117 ספיר, ערבה תיכונה
      מייל: aykisos@gmail.com