תביעה כנגד זוכה וב"כ הזוכה

  • תביעה כנגד זוכה וב"כ הזוכה
    אלון | 22/03/2024 10:47

    שלום רב,
    בהליך מזונות שגרושתי מנהלת כנגדי(מזונות ילדים מחציות), היא בזדון מנפחת את קרן החוב בחשבוניות פיקטיביות על מנת לגרום לי לשלם יותר, כלומר מגישה חשבוניות שלא שולמו על ידה בפועל. כדוגמא מוחשית ,היא מצרפת חשבונית עבור תיקי נשים שרכשה לעצמה תחת כותרת של 'ציוד לביה"ס', חשבוניות שלא על שמה כאשר בשם לקוח מופיעה 'לקוח כללי', חשבוניות על שם פלוני אלמוני או חשבונית שמורכבת משתי חשבוניות אך מוצג כאילו ומדובר באותה החשבונית רק שהתפצלה לכמה עמודים( בגלל שהחשבונית מאד ארוכה) ואז מוצג סה"כ לתשלום שלא קשור לכלום.....
    הסיפור הזה די מעניין, כי גרושתי אינה מתנהלת לבד אלא מיוצגת ע"י עורך הדין הוצל"פ, כאשר בסופו של דבר הכל נעשה בהסכמתו, אישורו וחתימתו.
    השאלה :  באילו הליכים ניתן, ואם בכלל ניתן, לתבוע את הגרושה ואת הב"כ המייצג על מסירת מידע כוזב להוצל"פ וניסיון הונאה כספית