חייב שמתגורר בחו״ל ומעוניין בהליך פשיטה/חדלות

  • חייב שמתגורר בחו״ל ומעוניין בהליך פשיטה/חדלות
    עורך דין חדש | 12/03/2024 19:49

    שלום רב, יש לקוח שהוא חייב בסכום של 168,000 (תיק אחד) מדובר בהלוואה מבנק,

    כשהוא נסע לחו״ל לא היה חו חובות, החוב נוצר אחרי שנסע ב 5 שנים, החייב גר ועובד בחו״ל

    ומנהל עסקים משלו, והוא מעוניין לחזור לארץ, וחושש מהגבלות שהוטלו נגדו לרבות עיכוב יציאה מהארץ יכביד על חזרתו, ואין ביוכלתו לשלם חובו , מהן האפשריות העומדות בפניי להליך פשיטה או כל הליך אחר שיביא לסילוק החוב

    תושה