כיצד יש לתקוף טענת זיוף של אישור מסירה?

  • החלטה שניתנה בהעדר נתבע שלא קיבל צו מסירה
    ביטול החלטה - בהעדר נתבע | 14/08/2022 17:02

    נתבע שלא קיבל כתב מסירה(לא גר בכתובת הרשומה כחמש שנים-ולא ידוע איפה גר)-שורבטה חתימה כלשהי על כתב המסירה ובהעדרו ניתנה החלטה לקבל בקשת התובע כלשונה(לא חוקית בפועל)-שום עו"ד לא מוכן לייצגו באשר לא נוכח ולחתום על בקשת היצוג.-התובע והנתבע(עשר שנים לא ראיתי אותו!) אחים ואני האחות נאמנה על דירת ההורים שמושכרת נתבעת ע"י רשם ההוצאה לפועל להעביר לתובע את חלקו של הנתבע(טענתי שלא עומד שום סכום כרגע לזכותו-באשר משפצים את הבניין הישן כדי למנוע קריסה)-בפנייתי הפניתי תשומת ליבו שההחלטה ניתנה ברמיה ללא חתימת הנתבע באמת-השאלה,מה יכולים לעשות,איך לקבל סיוע משפטי בהעדרו(אין בסיס לתביעה לכשעצמה)-למי לפנות בנוגע לביטול ההחלטה שניתנה מלכתחילה בחתימה מזויפת על כתב המסירה.ובנוגע לדירה המושכרת(שכרגע לא מחלקת לאף אחד מהיורשים כסף בגין השיפוצים)-תודה על המענה לשאלתי-רבקה

    • כיצד יש לתקוף טענת זיוף של אישור מסירה?
      עו"ד אלי מור | 15/09/2022 19:22

      שלום רב

      ככל שקיימת טענה לגבי כשרות / זיוף אישור מסירה, יש להגיש בקשה לבית המשפט ולתמוך אותה בראיות מתאימות.

      ככל שיש טענת זיוף, נטל ההוכחה יעבור לתובע.

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il