שותפות לא רשומה וחשבון בנק.

  • שותפות לא רשומה כסוג לקוח בבנק
    לילך | 14/08/2022 15:42

    במסמך מהבנק שכותרתו:

    "פרטי ריבית מנהליים" בסוג לקוח רשום:

    "שותפות שאינה רשומה"

    1. האם זה אומר שהלקוח הוא לקוח עסקי?

    2. מה זה שותפות שאינה רשומה? האם זה אומר שהלקוח הוא עסק המורכב משותפים?

    תודה רבה

    • שותפות לא רשומה וחשבון בנק.
      עו"ד אסף מירוז | 14/08/2022 18:14

      לילך שלום

      ככלל ישנם שני סוגים של שותפויות. כאלה שהתאגדו ונרשמו, וכאלו שלא התאגדו ולא נרשמו. מדברייך, נראה שמדובר בסוג השני. אשר לסיווג החשבון זה תלוי באופי הפעילות. ככל שמדובר בפעילות עסקית, הרי שגם החשבון יהיה עסקי.

      אני מקווה שעלה בידי לסייע.

      בברכה,

      אסף מירוז, עו"ד
      מנהל פורום דיני בנקאות

      מרכז עזריאלי, המגדל המשולש, ק"28, דרך מנחם בגין 132/3 תל אביב
      טלפון: 03-7266966  ; מייל: amerozlaw@gmail.com