השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי

  • דוח על אי עויית מסיכה באוטובוס
    נטלי | 07/08/2022 10:47

    שלום רב, קיבלתי דוח מפקח באוטובוס על עטיית מסכה מתחת לאף ב24/12/21 . לא ניתן לי דוח פיזית , נאמר שאקבל בדואר . לא קיבלתי שום דוח או הודעה על תשלום. לא נאמר לי לאיפה ( לאיזו עיריה לפנות) לפנות במידה ולא מקבלת מכתב. היתי בטוחה שזהו דוח ממשטרה ולא פקח.

    אתמול קיבלתי מכתב דרישה לחוב מעיריית רמת גן עפי סעיפים 4-5 לפקודת המיסים -גבייה. הודעה אחרונה לטרם נקיטת הליכה אכיפה.

    הסכום עלה מ500 ל766 מכיוון שלא שילמתי בזמן את הדוח. היתי משלמת אילו קיבלתי , אבל לא קיבלתי שום מסמך ( לא דרישה לתשלום ולא את הדוח עצמו)

    לא היתה לי אפשרות לערער או לבקש להישפט …

    מה אפשר לעשות עכשיו , כדי לשלם רק את ה500 או מה האופציות שלי בכלל במצב זה?

    במידה ואשלם את כל הסכום עכשיו, יש משהו שאוכל לעשות לאחר מכן?

    תודה רבה מראש.

    • השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי
      עו"ד אמיר מורשתי | 24/08/2022 09:45

      בפורום זה איננו עוסקים בדו"חות קורנה ואף לא בדו"חות עירייה כאם בחקירות, כתבי אישום, מעצרים וכד' פליליים.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי