תאונת עבודה

  • האם יש פה עילה לתביעה בגין תאונת עבודה ?
    חמוד | 14/10/2021 17:58

    אני בן 34 ושברתי איבר בגוף כאשר קמתי בבוקר יום עבודה - כאשר קמתי מהמיטה כדי להתארגן ליציאה למקום העבודה, אם כי לא יצאתי בסופו של דבר באותו יום לעבודה עקב הכאבים העזים. למי אני צריך להגיש תלונה ? והאם יש סיכוי טוב שאני יזכה בכסף = פיצוי כספי על כך ?

    • תאונת עבודה
      עו"ד נטלי אבני | 18/10/2021 11:44

      חמוד שלום,

      תאונת עבודה משמע תאונה שהתרחשה בדרך לעבודה או מהעבודה.

      אתה מוזמן להגיש טופס תאונת עבודה ולראות אם ביטוח לאומי יאשר לך.

      בברכה,

      נטלי אבני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      הרברט סמואל 37 חדרה
      טלפון: 052-3439599 ; מייל: nataly@avni-lawoffice.com