חשבונית סלולר מופרזת

  • חשבונית מנופחת
    אברהם | 13/10/2021 13:11

    במכשיר הנייד שלי קיים הפניית שיחות קבועה שבמידה ואני לא עונה השיחות עוברות למענה אנושי (בחברה שנותנת שירותים כאלה) ושולחים לי הודעה במייל מי חיפש אותי וכו', לפני כחודש טסתי לחו''ל עם הנייד שלי, כמובן שידעתי ששיחות בחו''ל ללא חבילה עולות יקר מאוד אז לא נגעתי בטלפון בזמן שהותי בחו''ל, ההפניה המשיכה לפעול כרגיל וקיבלתי הודעות למייל וכך ידעתי מי מחפש אותי ולמי לחזור, אחרי יומיים שאני בחו''ל קיבלתי הודעה מאשתי שחברת הסלולר מחפשים אותי, יצרתי איתם קשר ומתברר שלמרות שלא נגעתי במכשיר חוייבתי 11.000 שקלים בגלל אותה הפניה שקיימת לי במכשיר, על כל שיחה שחייגו אלי חוייבתי פעמיים גם על שיחה נכנסת וגם על שיחה יוצאת, בדו שיח שלי עם החברה נאמר לי שאם ההפניה הייתה מוגדרת שכל השיחות עוברות אז זה חינם אבל ברגע שההפניה מוגדרת שרק אם אני לא עונה אז מחויב כשיחה רגילה בחו''ל גם נכנסת וגם יוצאת וכך הגעתי ל11 אלף שקל. האם יש מה לעשות?

    • חשבונית סלולר מופרזת
      ליאור חאיק, עו"ד | 14/10/2021 16:54

      על פניו נשמע שהחיוב בלתי סביר. הייתי גם בודק את ההסכם עליו חתמת והאם ישנה התייחסות לנושא וממשיך משם. בשלב ראשון הייתי שוקל מכתב התראה לפני נקיטת הליך משפטי וייתכן אף שתביעה קטנה להחזר.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com