שימוש בשיר

  • חריטה על מצבה
    אורנה | 11/10/2021 09:44

    חרטנו שיר של משורר על מצבה וציינו את שם המשורר. המשורר נפטר לפני למעלה מעשרים שנה. האם הפרנו זכויות יוצרים? אם כן, מאחר שהשיר כבר חרוט ואנו רוצים שיישאר שם, מה אפשר לעשות כדי לתקן את המעוות?.

    • שימוש בשיר
      עו"ד אפי אהרונוב | 12/10/2021 20:26

      שלום רב,

      מבחינת "החוק היבש" הדבר עשוי להיחשב להפרה גם אם קשה לצייר תרחיש של תביעה, בנסיבות כאלו. על מנת למנוע את העניין ניתן לנסות לאתר את יורשי זכות היוצרים (אולי יורשי המנוח או נהנים על פי צוואה).

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il