פנו לעורך דין שיינקט עבורכם בהלכים המתאמים

  • קבלן
    דבי | 26/07/2021 09:31

    בס״ד
    שלום,
    סגרנו חוזה עם קבלן ערבי שבעבר עשה לנו שתי שופוצים בהצלחה מרובה. הקבלן הזדהה עם עתודת זהות ישראלית כאשר הוא מתגורר בבאר שבע.
    הפעם הקבלן התנהל בצורה מאוד לא הוגנת - הוא סחט מאיתנו 110 שקל על חוזה כללי של 137000 , וברח עוד בטרם סיים את חצי החוזה.
    מסתבר שהוא התגרש מערבית ישראלית לה היה נשוי, ואיבד בכך את אזרחותו הישראלית. וכעת מדובר בתושב חברון ששוהה בלתי חוקית בארץ, ומסובך משפטית עם אשתו הישראלית
    איך אפשר לעזור לנו משפטית לאלץ את הקבלן להחזיר את הכספים שגנב.
    תודה

    • פנו לעורך דין שיינקט עבורכם בהלכים המתאמים
      עו"ד נתיב רגב | 27/07/2021 21:28

      בהצלחה,

      בברכה,

      נתיב רגב, עו"ד
      נמל תל אביב 40, תל אביב.

      טלפון: 03-5442370 , מייל: nativregev@hotmail.com