התעמרות בזמן מחלה

  • התעמרות בזמן מחלה
    קובי | 24/07/2021 15:25

    שלום רב,

    אני עובד במגזר הציבורי ולצערי הרב נמצא בחופשת מחלה כבר מעל לשלושה שבועות.
    בשבוע האחרון התקשר אליי המנהל הישיר שלי והתחיל להטיח בי האשמות על כך שאני מזלזל בו ובמקום העבודה מיומי הראשון שם.
    אציין כי אני עובד במקום כמעט 3 שנים ולפני מספר חודשים אף קיבלתי קביעות ע''ב המלצתו של אותו מנהל.
    האם מותר למנהל להתקשר לעובד אשר נמצא בחופשת מחלה ולגרום לו לחשוש לגבי עתידו במקום העבודה?
    לצערי אני עדיין לא יכול לחזור ויכול להיות שאצטרך לעבור ניתוח בקרוב.
    מה עליי לעשות??