בקשה לעיון בתיק בית משפט

  • בקשה לעיון בתיק
    אופיר | 22/07/2021 12:18

    שלום רב,

    ידוע כי בהתאם לתקנות, יש לצד ג' זכות לבקש לעיין בתיק בית משפט, גם אם אינו צד לו.

    אם ברצוני להגיש בקשה לעיון בתיק תביעה קטנה שאיני צד לו, ברצוני לשאול:

    1.האם הבקשה שלי תיכנס לתיק,  באופן שיראו אותה ב"נט המשפט" וכן תשלח בדואר אוטומטית לצדדים?

    אני יודע שיתכנו מצבים שבהם השופט עצמו מעביר את הבקשה לתגובת בעלי הדין, אבל לא על זה אני שואל,  אלא שואל אם הצדדים רואים את הבקשה שלי באופן אוטומטי, בנט המשפט או בדואר.

    2.האם בפגרת בתי המשפט יטפלו בבקשה שלי?

    3.האם העיון ככל שיאושר, יתבצע רק פיזית במזכירות בית המשפט או שישלחו לי העתק סרוק של המסמכים שאני זכאי לראות?

    בתודה מראש

    • בקשה לעיון בתיק בית משפט
      ליאור חאיק, עו"ד | 23/07/2021 16:34

      היי

      1. כן

      2. כן

      3. העיון ינתן בדרך שהשופט יקבע, לרוב באמצעות עיון בנט.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com