האם ניתן להרחיב חזית בדיון התנגדות

  • שטר דיון
    מיכאל | 15/04/2021 22:03

    חייב הגיש התנגדות לביצוע שטר במועד וזו הועברה לבית משפט . אני הזוכה הינני אוחז כשורה. החייב טוען נגד עסקת היסוד. האם בתגובה עלי להתיחס גם לעסקת היסוד או רק לטעון שאני אוחז כשורה? האם בדיון אוכל לטעון טענות שלא רשמתי בתגובה?

    • האם ניתן להרחיב חזית בדיון התנגדות
      עו"ד מורן חיו בוזגלו | 21/04/2021 11:55

      שלום,

      כעקרון הטענות שגובו בתצהיר שתומך בהתנגדות הינן הטענות שאמורות לעלות בדיון.

      אתה יכול לטעון טענות נוספות או לבקש לתקן את התצהיר ולהוסיף טענה מסוימת, בשלב זה בית המשפט נוטה לאשר את זה.

      בברכה,

      מורן חיו בוזגלו, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      התע"ש 20, כפר סבא
      טלפון: 099775577 ; מייל: office@mb-lawyer.co.il

      • טעות התשובה
        טעות | 21/04/2021 12:42

        השאלה לגבי הזוכה ולא לחייב. לתשומת לב