חוב לאחר פתיחת תיק חדלות פרעון

  • חוב שנוצר לאחר צו כינוס
    ג'אנה | 13/04/2021 11:09

    שלום רב,

    השכרתי דירה לדיירת שנשארה חייבת לי כסף עבור שכר דירה של כשנה ונאלצתי להוציא אותה מהדירה באמצעות צו בית המשפט.

    פניתי לבית המשפט לתביעות קטנות וזכיתי בו, אך ברגע שפניתי להוצאה לפועל נאמר לי כי אני חייבת להגיש תביעת חוב אצל הכונס הרשמי.

    תגובת הכונס הרשמי היא כי מכתב התביעה שהוגש על ידי - עילת התביעה נולדה לאחר מתן צו הכינוס, מדובר לכאורה בחוב חדש.

    אודה מאוד אם תוכלי לכוון אותי להמשך - הליך גביה בלשכת ההוצל"פ???

    בתודה, ג'אנה

    • חוב לאחר פתיחת תיק חדלות פרעון
      עו"ד מורן חיו בוזגלו | 21/04/2021 12:25

      שלום,

      צריך להמתין לאחר סיום וסגירת תיק הפשר ורק לאחר מכן להגיש בקשה לביצוע בהוצאה לפועל.

      בברכה,

      מורן חיו בוזגלו, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      התע"ש 20, כפר סבא
      טלפון: 099775577 ; מייל: office@mb-lawyer.co.il