חישוב שעות עבודה

  • תשלום שכר שעתי
    meirha | 13/04/2021 09:32

    שלום
    אני עובד שעתי, כל יום ומס' השעות שאני יכול לעבוד.
    בחישוב השכר שלי, המעסיק לוקח מהימים שאני עובד שעות נוספות ו"משלים" לי את השעות של הימים שאני לא עובד 8 שעות.
    כך יוצא שהוא פוגע לי בשעות נוספות.
    יש לציין שאני עובד 6 ימים בשבוע.
    האם מותר לו לקזז שעות נוספות מיום אחד כנגד שעות "חסרות" ביום אחר?
    הוא משלם שכר שעתי פעם בחודש
    תשובת המומחים בעניין היא מהותית וחשובה
    תודה מראש למשיבים

    • חישוב שעות עבודה
      עו"ד אריאל שוורץ | 21/04/2021 12:21

      שלום רב,

      בשאלתך חסר מידע בסיסי כמו סוג המשרה, היקף המשרה, גובה התשלום השעתי, טיב חוזה העסקה וכיו"ב. עקרונית יתכן ויש לך בסיס משפטי לפיצוי מול המעסיק אבל יש להעביר את הנושא לבדיקה מקיפה של עו"ד.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל דיני עבודה

      דרך אבא הלל סילבר 15, רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com