מימוש כספי פנסיה מוגנים

  • משיכת כספי פנסיה לתשלום עיקול ולא לטיול בתיאלנד
    גלילאו | 07/04/2021 12:55

    היי. אני שכיר עובד עירייה, לפני כחצי שנה קמתי בבוקר ונכנסתי במחשב לחשבון בנק וראיתי באדום "חשבון מעוקל,הסתבר כי חוב למזונות לביטוח לאומי הוציאו לי עיקול באמצעות הןצל"פ על סך 102000 ש"ח . מיד הלכתי לעו"ד ואמרתי יש לי רק פנסיה מעט משהו כמו 150,000ש"ח, תבקשו מהרשמת להטיל עיקול ואז ישחררו . וכך נעשה . ונלקח לי מס משהו כמו 50.000 ש"ח כפי שנעשה שמושכים כספי פנסיה או השתלמות ..אך במקרה הזה מדובר בעיקול ע"י בית משפט ולא לכסף שמשכתי מרצוני לבלות בתיאלנד, והגיוני כי במקרה כזה אמור להיות פטור ממס .מה שלא היה לי זמן ואפשרות.בזמן עיקול( אונס) . עקרונית אין לי מנוחה כי זה גזל, אני צריך עו"ד בכדי לדרוש את הכסף שנלקח שלא לצורך מאחר וזה עיקול על הכסף ולא משיכה מרצוני לשימוש של הנאה כלשהי.

    • מימוש כספי פנסיה מוגנים
      עו"ד מורן חיו בוזגלו | 21/04/2021 12:13

      שלום,

      עליך לפנות לפקיד שומה ולבקש פטור או החזר על הכספים שקיזזו.

      בברכה,

      מורן חיו בוזגלו, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      התע"ש 20, כפר סבא
      טלפון: 099775577 ; מייל: office@mb-lawyer.co.il