האם אתה יכול להוכיח

  • שאלה
    זיו כספי | 05/04/2021 10:57

    שלום רב אבקש לשאול : במסגרת הליך משפטי תביעה שהגשתי ב"כ תאגיד העו"ד שמייצג ,ביקש דחייה בטענה כי הוא מייצג בבית משפט העליון באותו יום דיון , על רקע זה נדחה הדיון בהליך שלי.

    עשיתי בדיקה בעליון ונמסר לי כי אותו עו"ד לא מופיע כמייצג ,אין ייפוי כוח בתיק והוא לא מסר שום דבר לבית משפט וככזה אינו יכול לייצג. האם יש פה עבירה של העו"ד ששיקר כדי לדחות את הדיון . בסוגריים מדובר בדיון של ביזיון בית דין לעבודה לאחר שהוא הפר 9 פעמים צו שופט וגם קיבל כבר הוצאות . האם ניתן לחייב אותו עצמו בהוצאות נוספות ?

    • האם אתה יכול להוכיח
      צבי שמיר, עו"ד | 08/04/2021 11:33

      לעיתים רבות מוגש בתיק ייצוג של עו"ד אחד אבל בפועל יש עוד עו"ד.

      אם אתה יכול להוכיח - הייתי מגיש בקשה לבית המשפט ובנוסף הייתי מגיש תלונה לוועדת האתיקה
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com