גרעין בריבת שזיפים

  • שאלה לעורך דין
    רונה | 04/04/2021 10:24

    אכלתי בליינצ'ס עם ריבה קונפיטור שזיפים ונשבר לי השן טוחנת מלמעלה וגם מבנה של כתר למטה הרגשתי משהו מוזר וזה היה גרעין של השזיפים הוצאתי את זה לגמרי הלם שיש עצם כזאת גדולה בריבת שזיפים למה הם לא עושים ביקורת טיב
    מה עלי לעשות האם אפשר לתבוע למה לא כתבו בגדול על הריבה מקדימה לאזהרה כמו שכתוב בגדול ריבת שזיפים ,אני ממש בעצבות מהמצב זה לא הגיוני שנשבר לי השן בצורה כזאת ????שמחייכים רואים את זה ובגללם אצתרך עכשיו לא לחייך

    • גרעין בריבת שזיפים
      עו"ד סימונה גולדמן מימון | 05/04/2021 13:43

      שלום רב,

      לשאלתך, אם אפשר לתבוע?
      בכדי לתבוע את היצרן בגין הנזק,

      תצטרכי להוכיח את הרשלנות, דהינו להוכיח שהם התרשלו בכך שהיה גרעין במקום שלא אמור להימצא (מקווה ששמרת את הגרעין).
      שנית, לתבוע את הנזק, כלומר את עליות התיקון והטיפול, זאת עושים באמצעות חוות דעת של רופא שיניים .
      בהצלחה!

      בברכה,

      סימונה מימון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      יצחק בן צבי 10, באר שבע
      טלפון: 08-9109910 ; מייל: simona@sgm-law.co.il