תשלום לצד שלישי בגין פגיעה ברכב

  • שריטה
    Joe | 30/03/2021 14:36

    שרטתי רכב למישהי בטעות כשהעמסתי משהו לתוכו. דיברתי עם בעל מוסך והוא אמר שעלות תיקון של נזק מסוג זה הוא 300 שח. היא מסרבת לקבל את הכסף בשביל התיקון ודורשת ממני 1000 שח ואם לא היא תפעיל ביטוח.
    מה אני יכול לעשות?

    • תשלום לצד שלישי בגין פגיעה ברכב
      עו"ד מיטל ירון | 05/04/2021 13:14

      שלום רב,

      מאחר שהיא מסרבת לקבל את הכסף לא רואה דרך להכריח אותה.

      הייתי מבקשת לקבל מבעל המוסך הצעת מחיר לביצוע התיקון כנגד תשלום של 300 ש"ח ומעלה על הכתב את הסכמתך לבצע את התשלום. ככל שתוגש נגדך תביעה יהיה לך אישור שניתן היה לתקן בסכום זה והיא סרבה (אלא אם כן - היא מסכימה לתיקון בסך של 300 ש"ח אבל טוענת להפסדים נוספים כגון טרחה, הוצאות נסיעה שהרכב במוסך שבגינם היא דורשת 700 ש"ח נוספים).

      בברכה,

      מיטל ירון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני ביטוח
      מנורת המאור 2 תל אביב

      טלפון: 073-7893544, מייל: m@yaron.law