ביטול חיוב באשראי בגין עסקה מוכחשת

  • הכחשה
    פארי | 23/03/2021 07:48

    הזמנתי תמונה יקרה לקיר ווקבלתי עם פגם. האם חברת האשראי אמורה לפי דין לבטל את האשראי לבקשתי ואןצזה כמו הכחשת עסקה או כמו מה

    • ביטול חיוב באשראי בגין עסקה מוכחשת
      עו"ד אסף מירוז | 02/04/2021 15:35

      פארי שלום

      ככלל, ביטול חיוב בגין עסקה באשראי אפשרי עת מכחיש הלקוח את ההרשאה לחיוב, או עת בו לא סופקה הסחורה. פגם במוצר/שירות, ככלל, לא אמור להוות עילה לביטול החיוב.

      מקווה שעלה בידי לסייע וחג שמח.

      בברכה,

      אסף מירוז, עו"ד
      מנהל פורום דיני בנקאות

      מרכז עזריאלי, המגדל המשולש, ק"28, דרך מנחם בגין 132/3 תל אביב
      טלפון: 03-7266966  ; מייל: amerozlaw@gmail.com