השאלה לא מעוררת כל בעיה במישור הפלילי

  • התניית גישה לבחינה באוניברסיטה בהעלאת תמונה למערכת
    בן | 13/01/2021 18:26

    שלום רב,

    אני סטודנט באוניברסיטה ובגלל הקורונה אנחנו נבחנים עם "השגחה" דרך ZOOM.

    כדי שיזהו שאנחנו באמת אנחנו (למרות שאפשר דרך המצלמה לציג תעודת סטודנט) האוניברסיטה יצאה בהודעה שיש חובה להעלות תמונה למערכת הלימוד וגם צילום של תעודה מזהה (ת.ז, רישיון נהיגה וכו').

    אני אדם שאוהב את פרטיותי ואפילו לא משתמש ברשתות חברתיות.

    רציתי לדעת האם דרישה זו מעלה קושי משפטי בהקשר חוק הגנת הפרטיות, ואם כן אשמח להפנייה לסעיף

    תודה רבה

    • השאלה לא מעוררת כל בעיה במישור הפלילי
      עו"ד אמיר מורשתי | 14/01/2021 16:58

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי