ערעור על החלטה הדוחה מתן צו למניעת הטרדה מאיימת

  • זמן להגשת ערר צו למניעת הטרדה מאיימת
    הדואל שאלה | 11/01/2021 17:59

    שלום,
    מישהי הגישה נגדי צו למניעת הטרדה מאיימת במעמד צד אחד ונקבע דיון במעמד 2 הצדדים ובו הצו בוטל. תוך כמה זמן יש לאותה אישה לערער על ההחלטה?

    • ערעור על החלטה הדוחה מתן צו למניעת הטרדה מאיימת
      עו"ד אמיר מורשתי | 14/01/2021 12:04

      פונה יקר, במקרה שאתה מתאר, ניתנה החלטה סופית הדוחה את בקשתה של האישה לקבלת צו למניעת הטרדה מאיימת- לאישה במקרה הזה יש זכות ערעור לבית המשפט המחוזי  תוך 45 יום ( או תוך 60 יום לפי תקנות סדר הדין האזרחי החדשות ) . יחד עם זאת, ככל שנוקף הזמן כך הסיכוי להצליח בערעור הולך ופוחת שכן אם במשך כל הזמן הזה היא לא הוטרדה ממך ומצד שני לא נחפזה להגיש ערעור, הדבר יכול בהחלט לחזק את החלטת בית המשפט שלא לאפשר לה לקבל צו כבקשתה. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי