תאונה בתוך סופר

  • פגיעה פיזית בשופרסל
    סמי | 16/09/2020 16:00

    נפגעתי בדיוק היום לפני 6 שנים בשופרסל דיל, בכך שנפל על ראשי מוט ברזל שעמד ללא סיבה ליד הקופה. יש עד שחתם ויש רישום בקופה ראשית וכמובן תיעוד לדעתי. פניתי לרופא, צילום סיטי ויעוץ רופא מומחה ללא ממצאים חריגים, אבל בשל המכה וכאבים לא יכולת להשתתף בחג עם משפחתי ושבועיים של כאב.   שאלתי האם יש עילה לתביעה לפיצויים או שעלי לוותר? תודה!

    • תאונה בתוך סופר
      עו"ד גיל קראוס | 17/09/2020 15:39

      שלום רב,

      קודם כל מבחינת הזמנים ניתן להגיש תביעה עד 7 שנים מיום האירוע.

      מעבר לכך, צריך לבחון את הדברים לעומק מול המסמכים. יצוין רק שמאחר ולא מדובר בפגיעה לצמיתות, אז הפיצוי הוא בגין עגמת נפש ונזקים כספיים שנגרמו בפועל, כך שלא מדובר בדרך כלל בסכומים גבוהים מאוד.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il