קרוואן למגורים במושב

  • קראוון למגורים
    דלית | 16/09/2020 11:25

    שלום רב,
    האם במושב במרכז הארץ מותר לשים קראוונים למגורים בשטח של אדם פרטי? כלומר בנוסף לבית שלו

    • קרוואן למגורים במושב
      עו"ד ציפי מרגלית | 16/09/2020 14:17

      דלית שלום,

      לכל מושב יש תכנית שקובעת את יעודי הקרקע והשימושים המותרים. בית מגורים בקרוואן אינו יכול להיות מוצב ללא היתר בניה, ויחידת מגורים זו כלולה במסגרת יחידות הדיור המותרות על המגרש.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il