מסירת כתבי בי דין

  • דואר רשום מבית המשפט /קיימת אפשרות כי חזקת מסירה
    אלכס גרוס | 15/09/2020 20:30

     מכובדי מוקיר תודה, ושנה טובה.

    שתי שאלות: 1- למה ת.ז שלי מופיע לעיני כול בחלונית לא מובן לי זה פרט פרטי וחסוי מעיני כול?

    2. האם הפסיקה עפ"א 277/0 תופסת גם למקרה שלי? מצאתי מכתב בתיבת הדואר ולא חתמתי על קבלתו.

    הרי בקלות יכולים להוציא מתיבת הדואר מכתבים.....

    • מסירת כתבי בי דין
      עו"ד טליה שנברגר | 16/09/2020 16:48

      אלכס שלום רב,

      לא ברור לי על איזה חלונית אתה מדבר...בהתאם לתקנות סדר הדין יש לציין את מספרי תעודות הזהות של בעלי הדין וככל שמדובר בהגשה במערכת "נט המשפט" נדרש להזין מס' ת.ז. של בעלי הדין.

      אם קיבלתי דואר והגיע לידך כתב טענות - המלצתי היא לא להתעלם ממנו. אני לא יכולה להמליץ לך להתעלם מחומרים משפטיים שקיבלת בדואר גם אם לא חתמת על קבלתם.

      בהצלחה.

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talyashenberger@gmail.com

      • דואר-רשום
        הבהרה | 16/09/2020 19:00

        מוקיר לך תודה, שנה טובה.

        צירפתי את המעטפה  אם המכתב בפנים.

        למה  מס'  הת.ז שלי צריך להופיע באופן גלוי על מכתב שנישלח אלי?

        ממתי שים מכתב רשום בתיבה ללא חתימה נתקבל?

        כאילו לבית המשפט מותר לעשות ככול העולה על רוחה.