הבהרה

  • גיל ההסכמה
    דן | 15/09/2020 20:02

    שלום רב, שאלה ראשונה היא האם אזרח ישראלי צריך לפעול על פי חוקי גיל ההסכמה במדינות אחרות באיחוד האירופי או שהוא צריך לפעול לפי חוקי האיחוד והמדינה בה הוא שוהה? שאלה שנייה, במידה והתשובה לשאלה הראשונה היא שיש לפעול לפי החוקים המקומיים, האם פסיכולוג ששומע על מקרה כזה יכול וצריך להפר חיסיון?

    • הבהרה
      דן | 15/09/2020 20:08

      האם אזרח ישראלי צריך לפעול לפי חוקי גיל ההסכמה הישראלים כשהוא שוהה במדינה אחרת באיחוד האירופי? בארה"ב האזרחים צריכים לציית לחוקים אלו בכל מקום בעולם.

    • אציע כי תנסה בפורום רשלנות רפואית
      צבי שמיר, עו"ד | 21/09/2020 12:28

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com