ביטול חוזה

  • ביטול חוזה
    חזי כהן | 13/09/2020 18:51

    אני נהג מונית שכרתי מספר למונית בעל המספר הוא עורך דין במקצועו עשינו חוזה שכירות למספר  הנ"ל קיבל 12 צקים לשנה בתקופת הקרונה עברתי דירה ואבד לי פנקס צקים הודעתי למשכיר שאבד לי הצקים ביקשתי ממנו שייתן לי את מספרם שלא אסגור אותם בטעות אבל הוא סירב בתוקף עד היו לא קיבלתי ממנו חוזה שכירות העתק ביקשתי כמה פעמים ואמרתי לו שאחליף לו צקים הוא סירב ניגשתי לבנק סגרתי כמה צקים שחשבתי שהם לא אצלו חלק מהצקים כובד וחלק לא  הוא פנה אלי בוואסטפ הראה לי שצקים חוזרים אמרתי לו שיחיליף אותם אבל הוא מסרב הוא מאיים עלי שייפנה לערכאות גם חשבונית לא קיבלתי עד היום על הצקים שכובדו דרשתי כמה פעמים והוא מסרב פניתי למע"מ דיברו עימו הבטיח לא קיבלתי השאלה האם איפשר להגיש בקשה לבית המשפט לביטול הסכם הנ"ל לא מכבד חלק מההסכם לא נותן חשבונית גם ערך ביני ובת זוגתי הסכם חיים משותפים ביקשתי חשבונית לא מקבל מה עלי לעשות

    • ביטול חוזה
      עו"ד אבי זילברפלד | 14/09/2020 17:54

      שלום רב,

      לפי העובדות שציינת נראה כי אכן התנהגותו לא ראויה, ובניגוד לכללי האתיקה החלים על עו"ד.

      אתה יכול לפנות בתלונה ללשכת עוה"ד.

      ביחס לשיקים - נראה שיש בפיך טענות טובות שישללו זכותו להחזר הוצאות ושכר טרחה.

      ביחס לביטול חוזה - לא ניתן להשיב על כך באופן החלטי לפני בירור יסודי של כל המערכת העובדתית ביניכם. מציע שתפנה להתייעצות על כך עם עו"ד המתמחה בתחום.

      בברכת שנה טובה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il