זכות בדירה

  • מכירת דירה
    אנונימי | 08/08/2023 18:40

    בבעלותי דירה שקיבלתי בירושה  (דירת דמי מפתח)..האם אני יכול למכור את החלק שלי בדירה ?האם זה יפגע בהךיך חדלות הפירעון או שיש סיכוי שלאחר מכירה החלק שלי יעוקל?  ברצוני למכור את החלק ולקנות דירה

    • זכות בדירה
      עו"ד קובי צאיג | 20/09/2023 12:59

      שלום רב!

      אם יש לך זכויות בדירה מוגנת יש לכך שווי כלכלי. אנא פנה לעו"ד הנייצג אותך על מנת שיבדוק כיצד ניתן לפדות את הזכויות שלך בדירה

      בברכה,

      קובי צאיג, עו"ד
      מנהל פורום פשיטות רגל

      רחוב זאב ז'בוטינסקי 7, מגדל משה אביב, רמת גן
      טלפון: 03-6125512 ; מייל: kobi@zaig-law.com